EN | NO
Logo

Obzor

Byen Obzor ligger ca. 10 minutter fra BPR. Obzor er en voksende by der de lokale driver bakerier, restauranter, kafeer og andre former for handel. I gatene finner du små salgsboder og fruktmarkeder, men selgerne er på ingen måte pågående. Blandingen av fastboende og turister skaper en levende men samtidig rolig stemning over byen.

Obzor er en familievennlig by der strandliv, fine hoteller og gode restauranter står sentralt. I sentrum finner du mange spiseplasser. The House tilbyr alt fra grillmat, til pizza og pasta, mens Salt and Pepper også kan servere deg ulike fiskeretter, deriblant sushi. Like ved ligger Bedrock, en utendørs og stilfull bar, inspirert av «The Flintstones». På kveldstid lyser den opp med ulike farger og musikk.


Nederst i byen ligger en av kystens fineste og lengste strender, en ti kilometer lang sandstrand med rekker av solsenger og parasoller. I sesongen domineres folkelivet i dette området av turisme. På Obzorstranden kan du spasere langs vannkanten, prøve ut forskjellige vannaktiviteter, bestille en avslappende massasje eller bare nyte solen.


Langs strandpromenaden ligger flere restauranter og barer. På selve stranden finner du blant annet Pink Bar, som byr på ferske og avkjølende fruktdrinker. Like ved stranden er det bygd opp en idyllisk park med blomster, fontene, paviljonger, lekeplass og benker plassert omkring. Her har du også muligheten til å oppleve Obzor gjennom en tur med hest og vogn.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, fullt av gode tilbudWebløsning: Seria