EN | NO
Logo

Shopping i Varna

Hvis du ønsker å besøke en større by, kan du ta turen til Varna for shopping og byvandring. Utvalget er bredt, men prisene er rimeligere enn i Norge. BPR arranger transport for en billig penge og kjøreturen til Varna tar ca. 40 minutter.

Byen, som er Bulgarias tredje største, har mange gode shoppingmuligheter. Hovedgaten starter ved Theotokoskatedralen og går ned til stranden. Her finner du mange små butikker, som inneholder alt fra suvenirer, gaver, klær og sko, samt flere kafeer og restauranter.

Grand MALL - Største kjøpesenter i Varna

Det største kjøpesenteret i Varna, Grand Mall, byr på både shopping og underholdning. Senteret har hele 160 butikker, deriblant kjente kjeder som Zara, Adidas, Nike, Guess, H&M, Mango, Intersport, Pull and Bear, Bershka og Lee Cooper. Det store supermarkedet Carrefour i underetasjen har et enormt utvalg av dagligvarer. I øverste etasje ligger en stor mathall hvor du kan velge mellom blant annet sushi, thai, BBQ, pizza, Mc Donald's, Subway og en rekke kafeer. Her finnes også en underholdningsavdeling, med lekeland og spillehall for de minste og kino for hele familien.

MALL Varna

En ti minutters gåtur unna Grand Mall, ligger et annet stort kjøpesenter. Mall Varna har butikker som Espirit, Levi's, New Yorker, Adidas, Nike, Triumph og Roberto Botticelli. Her finner du også en mathall med BMS, som byr på typisk bulgarsk mat, samt kjente spisesteder som Mc Donald's, Subway og KFC. For de mindre shoppinginteresserte kan senteret også tilby både kasino, bowling og lekeland.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, fullt av gode tilbudWebløsning: Seria